Gå til primært indhold (tryk enter).

DTU Fødevareinstituttet

  • Forskning
  • Innovation
  • Rådgivning
  • Uddannelse
  • Temaer
  • Publikationer
  • Nyheder
  • Om os
  • Kontakt
  • Dansk
  • Engelsk
  • Søg
  • Om os
  • Kontakt
    • Dansk
    • Engelsk
Udforsk
  1. Forside
  2. Nyheder
DEL På
Tilbage
  • Nyheder
    • Antibiotikaresistens
    • Bæredygtig udvikling
    • Digitale løsninger
    • Ernæring og kostvaner
    • Fødevaresikkerhed
    • Fødevareteknologi
    • Helhedsvurderinger
    • Kemikaliepåvirkninger
    • Nyt fra EFSA
    • Nyt om os
    • Pressemeddelelser
    • Risikovurdering
    • Sundhedsfremmende stoffer
    • Sygdomsfremkaldende mikroorganismer
    • Arrangementer

Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

Få nyheder fra DTU Fødevareinstituttet på mail

Sider under denne

  • Antibiotikaresistens
  • Bæredygtig udvikling
  • Digitale løsninger
  • Ernæring og kostvaner
  • Fødevaresikkerhed
  • Fødevareteknologi
  • Helhedsvurderinger
  • Kemikaliepåvirkninger
  • Nyt fra EFSA
  • Nyt om os
  • Pressemeddelelser
  • Risikovurdering
  • Sundhedsfremmende stoffer
  • Sygdomsfremkaldende mikroorganismer
  • Arrangementer

DTU Fødevareinstituttet

Adresse

Henrik Dams Allé
Bygning 202
2800 Kgs Lyngby

E-mail: food@food.dtu.dk
Phone: +45 35 88 70 00

Genveje

  • Telefonbog
  • Find vej
  • Ledige stillinger
  • Abonnér på Nyt fra DTU Fødevareinstituttet
  • Institutter og centre
  • Lokaleoversigter
  • For leverandører
  • Job og karriere
LinkedIn YouTube X
Brug af personoplysninger Cookieoversigt Tilgængelighedserklæring