Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

VÆLG INTERVAL
RSS
2017
21 NOV

Pris for kamp mod globale fødevareudfordringer

Mandag den 20. november modtog Frank Møller Aarestrup Nils Foss Excellence prisen 2017 for sin banebrydende forskning indenfor antibiotikaresistens – forskning der har...

Bakterier og mikroorganismer Gener og genomer Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
17 NOV

Husk Åbent Hus om life science og bioengineering

Kom til Åbent Hus den 29. november og se bl.a. DTU Fødevareinstituttets mega-laboratorie til forskning indenfor mikrobiel bioteknologi og bioraffinering, smag på forskning...

Bioteknologi og biokemi Fødevarer, fisk og landbrug Kemi Medicin og medicoteknik Miljø og forurening
15 NOV

Iværksætteridéer får hjælp til at blive flyveklare

Nitten iværksættere fra hovedstadsområdet er samlet til en bootcamp i DTU Fødevareinstituttet for at få viden og inspiration til at gøre deres idé til en kommerciel succes...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi
02 NOV

Fuldkorn er sundt af flere årsager

Ved at bytte raffinerede kornprodukter – som f.eks. hvidt brød og pasta – ud med fuldkornsvarianter spiser overvægtige personer betydeligt mindre, deres vægt falder og...

Ernæring og kostvaner Sundhed og sygdomme Fødevarer, fisk og landbrug
Photo: Bax Lindhardt
02 NOV

H.K.H. Kronprinsen indvier nyt bygningskompleks

DTU’s nye bygningskompleks, der  samler en stor del af universitetets forskningsmiljø inden for life science og bioengineering, blev fejret med Per Vers-rap, lysshow...

Bioteknologi og biokemi Fødevarer, fisk og landbrug
01 NOV

Se program til DANMAP seminar om antibiotikaforbrug og –resistens

Kom til seminar om antibiotikaforbrug og –resistens i Danmark, som DTU Fødevareinstituttet, Statens Serum Institut og DTU Veterinærinstituttet holder den 15. november...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed Sundhed og sygdomme
Photo: Birgitte Røddik
30 OKT

Årets ph.d.-kandidater fejret

Omkring 170 ph.d.-kandidater deltog i den årlige ph.d.-reception på DTU fredag den 27. oktober.

26 OKT

Hør om og smag på innovative produkter af tang

Kom til fyraftensmøde på DTU’s Skylab i Lyngby den 9. november og hør, hvordan tang kan være med til at brødføde verdens voksende befolkning. En tangekspert fra DTU Fødevareinstituttet...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi
23 OKT

Kom, se og hør om life science og bioengineering på DTU

Kom til Åbent Hus den 29. november 2017, hvor samarbejdspartnere er inviteret indenfor for at se nogle af de nye og topmoderne faciliteter i DTU’s hidtil største bygningskompleks...

Fødevarer, fisk og landbrug Bioteknologi og biokemi Kemi Medicin og medicoteknik Miljø og forurening
Foto: Hampus Berndtson
23 OKT

H.K.H. Kronprinsen indvier DTU’s nye ’kronjuvel’

Med et nyt bygningskompleks på Lyngby Campus etablerer DTU et centrum for ingeniørvidenskabelig forskning, uddannelse, innovation og rådgivning baseret på life science...

Bioteknologi og biokemi Fødevarer, fisk og landbrug

Abonnér


Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

http://www.food.dtu.dk/Nyheder
22 NOVEMBER 2017