Photo: Colourbox.com

Kursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr

tirsdag 01 sep 15
|

Invester i de rigtige maskiner og det rigtige udstyr. Kom og hør om, hvordan designere, konstruktører, indkøbere og brugere i fødevareindustrien, den biologiske og farmaceutiske industri og hospitaler kan undgå fejlinvesteringer og sikre optimal rengøring. Kurset holdes af DTU Center for Hygiejnisk Design i DTU Fødevareinstituttet den 22. og 23. september 2015.

Erfarne ingeniører, teknikere og designere indenfor blandt andet udstyrsdesign, materiale, vedligehold og bygninger kan få en solid viden om hygiejnisk design ved at deltage i et grundkursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr.

Deltagerne vil efter kurset kunne udnytte hygiejnisk design i fremstillingen af udstyr fra tegningsstadiet frem til slutafprøvningen af udstyret. Købere og brugere af udstyr vil kunne bruge denne viden til at undgå fejlinvesteringer og sikre optimal rengøring – som både kan være tidsbesparende og sikre, at mikroorganismer ikke hober sig op i udstyret.

DTU Center for Hygiejnisk Design er som det eneste i Danmark DANAK-akkrediteret og autoriseret af European Hygienic Engineering and Design GROUP, EHEDG. Derfor opnår deltagerne på kurset en helt unik kombination af state-of-the-art-viden med hands-on-aktiviteter og praksisnær indføring i hygiejnisk design af meget erfarne undervisere, der er aktivt involveret i projekter med industripartnere.

Program

Se invitation og program (pdf).

Undervisningen foregår på dansk og svensk.

Tid

Tirsdag den 22. september og onsdag den 23. september 2015

Sted

DTU Center for Hygiejnisk Design
DTU Fødevareinstituttet
Søltofts Plads
Bygning 221
2800 Lyngby

Tilmelding

Send en e-mail til Lissi Holm.

Pris

Deltagergebyret er 8.500,00 kr. pr. deltager. Hvis flere deltager fra samme virksomhed er prisen for anden og yderlige deltagere 7.500,00 kr. Prisen er uden moms.

Læs mere

Læs mere om DTU Center for Hygiejnisk Design på centrets website.