Go to primary content (press enter)

DTU National Food Institute

  • Research
  • Scientific advice
  • Innovation
  • Education
  • Topics
  • Publications
  • News
  • About us
  • Contact
  • Danish
  • English
  • Search
  • About us
  • Contact
    • Danish
    • English
Explore
  1. Frontpage
  2. Publications
  3. Nutrition and dietary habits
  4. Food and nutrition recommendations
Share on
back
  • Dietary supplements and fortification
  • Food and nutrition recommendations
  • Danish National Survey of Dietary Habits and Physical Activity

Publications on Food and nutrition recommendations

2012

Klimaorienterede kostråd (pdf)

Report: Grundlag for ernæringsmæssige kriterier for mellemmåltider (pdf)

2010

Report: Vidensgrundlag for rådgivning om indtag af mælk, mælkeprodukter og ost i Danmark, 2010 (pdf)

Report: D-vitamin. Opdatering af videnskabelig evidens for sygdomsforebyggelse og anbefalinger (pdf)

E-artikel nr. 1: Kommentarer til de officielle kostråd (pdf)

2009

E-artikel nr. 1: Maks ½ liter sodavand og saft om ugen (pdf)

2008

Fuldkorn - Definition og vidensgrundlag for anbefaling af fuldkornsindtag i Danmark (pdf)

2007

Frugt, grøntsager og sundhed - Opdatering af vidensgrundlaget for mængdeanbefalingen 2002-2006 (pdf)

2004  

D-vitaminstatus i den danske befolkning bør forbedres (pdf)

2002

Jern - bør forsyningen i den danske befolkning forbedres? (pdf)

1998

Vitamin D. Bør forsyningen i den danske befolkning forbedres? (pdf)

DTU National Food Institute

Address

Henrik Dams Allé
Bygning 202
2800 Kgs Lyngby

E-mail: food@food.dtu.dk
Phone: +45 35 88 70 00

Shortcuts

  • Phonebook
  • Directions/map
  • Vacant positions
  • Subscribe to News from DTU National Food Institute
  • Departments and centres
  • Room overview
  • Supplier information (CVR and EAN)
  • Job and Career
LinkedIn YouTube X
Use of personal data Cookie overview Accessibility