Photo: National Food Institute, Technical University of Denmark

Forskningsgruppen for Mikrobiel Bioteknologi og Bioraffinering

Gruppen er dedikeret til såvel anvendt forskning som grundforskning med henblik på etablering af grundlag for effektiv biokonvertering af en bred vifte af bæredygtige råmaterialer. Gruppens fokus dækker hele værdikæden fra råvarer, bioteknologisk udvikling af effektive mikroorganismer, fermentering og produktforædling


Vigtige mål er de kommende år, at:

  • fremme bæredygtig fødevareproduktion gennem udvikling af mikrobielle processer til produktion af protein af høj kvalitet
       
  • fremme bæredygtig produktion af ingredienser til foder og fødevarer, biokemikalier og bioenergi
       
  • forstå og udvikle nye biologiske processer til udvikling af udvalgte dele af værdikæden for øl og fødevareproduktion.

Kontakt

Peter Ruhdal Jensen
Professor, forskningsgruppeleder
DTU Fødevareinstituttet
45 25 25 10

Følg instituttet på:

    
http://www.food.dtu.dk/forskning/mikrobiel-bioteknologi-og-bioraffinering
24 APRIL 2017