Photo: Colourbox.com

Videregående kursus i hygiejnisk design

fredag 25 sep 15

Godt implementeret og anvendt hygiejnisk design kan give medicinal- og fødevareindustrien mindre nedetid, vedligeholdelse og rengøring samt resultere i både besparelser og optimal produktsikkerhed. Få mere viden om hygiejnisk design af udstyr og processer på et videregående kursus på DTU Center for Hygiejnisk Design i DTU Fødevareinstituttet den 23.-26. november. Kurset er målrettet personer med mindst to års relevant praktisk erfaring.

Ingeniører og kvalitetsansvarlige i fødevare- og medicinalindustrien samt konstruktører og tekniske tegnere, der bygger eller servicerer udstyr til industrier, som er afhængige af hygiejnisk eller aseptisk forarbejdning, kan få indgående viden om hygiejnisk design på et videregående kursus til november.

Kurset vil bl.a. vise, hvordan hygiejnisk design af udstyr og processer, der implementeres og anvendes optimalt, giver afkast i form af mindre nedetid, vedligeholdelse og rengøring, hvilket kan resultere i besparelser, bedre produktsikkerhed og konstant produktkvalitet. Der vil også være fokus på, hvad industrien skal gøre for at opfylde den nuværende lovgivning og gældende standarder, samt hvordan man forudsiger fremtidige ændringer.

Blanding af teori og praksis

Kurset bygger på en kombination af den nyeste viden på området og hands-on-aktiviteter, idet deltagerne får muligheder for at teste deres nye viden gennem casestudier, der gennemføres i små grupper i Hygiejnisk Design Centers testanlæg under supervision af erfarne undervisere. Deltagerne får dermed værktøjer til at løse hygiejniske problemer i deres egen organisation.

Deltagere bør som minimum have mindst to års relevant praktisk erfaring.

Kurset bliver holdt på DTU Center for Hygiejnisk Design i regi af European Hygienic Engineering and Design GROUP, EHEDG. Centret er som det eneste i Danmark DANAK-akkrediteret og autoriseret af EHEDG.

Det er første gang siden 2008, at kurset holdes i Danmark.

Program

Se invitation og program (pdf).

Undervisningen foregår på engelsk og bliver afsluttet med en eksamen.

Tid

Mandag den 23. november til torsdag den 26. november 2015.

Sted

DTU Center for Hygiejnisk Design
DTU Fødevareinstituttet
Søltofts Plads
Bygning 221
2800 Lyngby

Tilmelding

Send en e-mail til Lissi Holm.

Pris

Deltagergebyret er €2.000 kr. pr. deltager. Medlemmer af EHEDG får en rabat på €200. Prisen er uden moms.

Læs mere

Læs mere om DTU Center for Hygiejnisk Design på centrets website.