Tiltrædelsesforelæsning

Invitation til professor Egon Bech Hansens tiltrædelsesforelæsning

mandag 13 okt 14

Kontakt

Egon Bech Hansen
Professor
DTU Fødevareinstituttet
35 88 62 03

Tilmelding

På grund af begrænset deltagerantal og servering er tilmelding nødvendig senest onsdag den 29. oktober 2014.

Tilmeld

DTU Fødevareinstituttet inviterer til professor Egon Bech Hansens tiltrædelsesforelæsning fredag den 31. oktober 2014. Egon Bech Hansen vil tale om baggrund, status og perspektiver indenfor sin forskning i mikrobielle ingredienser for fødevarer og foder.

Kom og hør Egon Bech Hansens tiltrædelsesforelæsning: Industrial Product Development of Microbial Food and Feed Ingredients. Forelæsningen foregår på engelsk.

Forelæsningen vil belyse anvendelser af mikroorganismer som ingrediens og anvendelser af mikroorganismer til produktion af ingredienser. Forelæsningen vil bygge på konkrete eksempler fra professorens tidligere ansættelse i industrien.

DTU og særligt DTU Fødevareinstituttet bedriver megen forskning inden for ingrediensområdet og har været initiativtager til etableringen af Nationalt IngrediensCenter, NIC. Virksomheder, universiteter, brancheorganisationer og myndigheder samarbejder i NIC om at styrke forskning, innovation og uddannelse for at fastholde og udvikle den danske konkurrencesituation indenfor ingrediensområdet.       

Invitation

Se invitationen fra DTU Fødevareinstituttets konstituerede institutdirektør Christine Nellemann (pdf).

Tid

Fredag den 31. oktober kl. 15.00-16.00 med efterfølgende reception.

Sted

DTU Lyngby Campus
Mødelokale M1
Bygning 101 A, 1. sal
Anker Engelundsvej 1
2800 Kgs. Lyngby

Tilmelding

På grund af begrænset deltagerantal og servering er tilmelding nødvendig på DTU Fødevareinstituttets website senest onsdag den 29. oktober 2014. Tilmeld arrangement