Photo: Colourbox.com

Seminar om produktion af fremtidens fødevarer

DTU Fødevareinstituttet inviterer til seminar om produktion af fremtidens fødevarer med fokus på, hvordan hygiejnisk design, sensorisk kvalitet, nye ingredienser og fermentering kan bidrage til at skabe sikre og gode fødevarer på en effektiv måde. Seminaret finder sted på DTU i Lyngby den 8. oktober 2014.

Seminaret er især relevant for ansatte i fødevareindustrien, som på forskellig vis arbejder med at producere fødevarer eller udvikler og producerer udstyr og ingredienser til fremstilling af fødevarer.

Det er gratis at deltage i seminaret. På grund af begrænset deltagerantal er tilmelding nødvendig på DTU Fødevareinstituttets website senest torsdag den 2. oktober 2014.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig. 

Tidspunkt

ons 08 okt 14
13:00 - 16:00

Arrangør

Hvor

DTU Lyngby Campus
Søltofts Plads
Bygning 221
Mødelokale 237, 2. sal
2800 Kgs. Lyngby

Filer til download