DTU.dk
Om instituttet
Kontakt
Genveje
Genveje
Telefonbog
Find vej/kort
Presseservice
For leverandører (CVR og EAN)
Kursusbasen
Studieinformation for studerende
DTU Inside (login)
Praktik og Projektbank
Lokaleoversigt
DTU Adgangskursus
Job og Karriere
DTU Alumni
Webshop
DTU Bibliotek
DTU Orbit (Forskningsdatabase)
Telefonbog
English
DTU Fødevareinstituttet
Personer
Publikationer
Projekter
DTU Fødevareinstituttet
Forskning
Innovation
Rådgivning
Uddannelse
Temaer
Publikationer
Nyheder
Forside
Uddannelse
Undervisere
Forside
Uddannelse
Undervisere
Diplomingeniør i fødevaresikkerhed og -kvalitet
Bachelor i fødevarer og ernæring
Kandidat i fødevareteknologi
Master i bæredygtig og sikker fødevareproduktion
Efteruddannelse
Undervisere
Ph.d.-skolen
Studieprojekter
Tilbud til gymnasier
Erhvervspraktik for folkeskoleelever
Undervisere på DTU Fødevareinstituttet
Herunder finder du en liste med undervisere i DTU Fødevareinstituttets uddannelser og kurser.
DTU Fødevareinstituttet
Personer
Publikationer
Projekter
Navn
Titel
Tlf.
E-mail
Frank Møller Aarestrup
Professor, forskningsgruppeleder
35 88 62 81
Rikke Andersen
Seniorforsker
40 21 53 77
Dorte Lau Baggesen
Afdelingschef
35 88 62 07
Claus Heiner Bang-Berthelsen
Seniorforsker
29 86 69 00
Christian Brinch
Lektor
35 88 63 54
Anette Bysted
Specialkonsulent, Kvalitetschef
93 51 89 06
Katrine Lindholm Bøgh
Seniorforsker, forskningsgruppeleder
35 88 70 92
Federico Casanova
Adjunkt
45 25 27 16
Ioannis S. Chronakis
Professor
91 37 00 96
Philip Thomas Lanken Conradsen Clausen
Postdoc
Forrige side
Vis 100
Næste side