Betül Yesiltas

Betül Yesiltas

Forsker

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Forskningsgruppen for Bioaktive Stoffer – Analyse og Anvendelse

Danmarks Tekniske Universitet

Kemitorvet

Bygning 202, rum 3130

2800 Kgs. Lyngby

Mobil
Fax 45 88 47 74
E-mail betye@food.dtu.dk
ORCID 0000-0002-4587-9990
Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

LoadingText

DTU Nyheder

Mayonnaise enriched with an omega-3 high fat emulsion stabilized with milk protein and surfactants. Image: Thomas Breitenbach, Aarhus University
20 JUN

Kaffesyre kan bremse harskning af fiskeolier i fødevarer

Ny viden fra DTU Fødevareinstituttet kan gøre det lettere at tilsætte fiskeolier til fedtholdige fødevarer, uden at de hurtigt bliver harske.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Fødevareproduktion