Flemming Bager

Flemming Bager

Afdelingschef

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Afdelingen for Risikovurdering og Ernæring

Danmarks Tekniske Universitet

Kemitorvet

Bygning 201, rum 028

2800 Kgs. Lyngby

Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Publikationer
Projekter
Aktiviteter
CV
DTU nyheder
Loading

Publikationer rss feed

2020
  PDF

Sundhedsmæssig vurdering af migration af melamin fra spisesæt

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum

Status: Published     |    År: 2020

2019
  PDF
  PDF

Øvelse med nye data fra Sportsernæringsundersøgelsen

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum contribution

Status: Published     |    År: 2019

  PDF

Sundhedsmæssig vurdering af fund af ochratoxin A i pistacienødder

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum

Status: Published     |    År: 2019

  PDF

Tackling antimicrobial use and resistance in pig production. Lessons learned in Denmark

Jul, Pia ; Okholm Nielsen, Elisabeth ; Wolf Sönksen, Ute ; Bager, Flemming ; Pedersen, Karl ; Jensen, Carsten ; Steen Pedersen, Ken ; Pedersen Lund, Vibe ; Dahl, Jan ; Vig, Trine ; Rosager Weber, Nicolai

Type: Report

Status: Published     |    År: 2019

2018
  PDF

Anbefalinger for magnesium sammen med calcium og D-vitamin

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

Bemærkninger til nyt udkast til ændring af bekendtgørelsen om euforiserende stoffer

, ; Bager, Flemming

Type: Question & Answer/hearing contribution

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

Bemærkninger til virksomhedens partshøringssvar

, ; Bager, Flemming

Type: Question & Answer/hearing

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

Comments to (12th) amendment of the plastics Regulation (10/2011)

, ; Bager, Flemming

Type: Question & Answer/hearing

Status: Published     |    År: 2018