Nina Gringer

Nina Gringer

Adjunkt

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Forskningsgruppen for Fødevareproduktionsteknologi

Danmarks Tekniske Universitet

Søltofts Plads

Bygning 227, rum 154

2800 Kgs. Lyngby

Tlf.
Fax 45 88 47 74
E-mail ngri@food.dtu.dk
ORCID 0000-0003-2108-9510
Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Publikationer
Projekter
DTU nyheder
Loading

DTU Nyheder

09 OKT

Objektiv måling af pillearbejdet ved afskalning af rejer

Ved hjælp af klips og ud-af-boksen tænkning har forskere fra DTU og KU udviklet en metode, der objektivt kan måle rejers pilbarhed.

Fødevarer, fisk og landbrug Fisk og skaldyr Fødevareproduktion
18 JUL

Overskudsmuslinger bliver til bæredygtigt dyrefoder

Muslinger, som er for små til at sælge som menneskeføde, bliver i et projekt på DTU Fødevareinstituttet lavet om til bæredygtigt, økologisk dyrefoder.

Fødevarer, fisk og landbrug Fisk og skaldyr Fødevareproduktion
https://www.food.dtu.dk/service/telefonbog/person?id=31589&tab=7
10 DECEMBER 2019