Flemming Bager

Flemming Bager

Afdelingschef

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Afdelingen for Risikovurdering og Ernæring

Danmarks Tekniske Universitet

Kemitorvet

Bygning 201, rum 028

2800 Kgs. Lyngby

Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Publikationer
Projekter
Aktiviteter
CV
Loading

Publikationer rss feed

2018
  PDF

Risikovurdering af curcumin i kosttilskud

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

Risikovurdering af curcumin i kosttilskud

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

Risikovurdering af en bar

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

Risikovurdering af en måltidserstatning

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

Risikovurdering af kiks

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

Risikovurdering af kosttilskudsprodukt tilsat Garcinia Cambogia

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum contribution

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

Risikovurdering af læskedrik

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

Risikovurdering af læskedrik

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum

Status: Published     |    År: 2018


https://www.food.dtu.dk/service/telefonbog/person?cpid=102236&fr=11&id=39144&mr=10&qt=dtupublicationquery&tab=2
9 APRIL 2020