DISH Global Centre for Food Safety and Quality

DISH Global Center for Fødevaresikkerhed og Kvalitet er et samarbejde udformet til at løse udfordringer i den globale fødevaresikkerhed med mottoet til "Styrkelse af fødevaresikkerhed med videnskab og teknologi." Samarbejdet er grundlagt af og omfatter de fire universiteter DTU Fødevareinstituttet, Alma Mater Studiorum-Universitetet i Bologna (Unibo), Lunds Universitet (LU) og Hongkong Polytekniske Universitet (PolyU).

DISH er gennem de fire universiteters samlede akademiske ressourcer, der bygger på hver partners netværk, erfaringer og kompetencer, en nøglespiller i forhold til at engagere det offentlige, industrien, ngo’er og andre interessenter i en global indsats for at fremme fødevaresikkerhed og skabe positive effekter for samfundet på lang sigt.

Det unikke samarbejde med de fire økonomier Danmark, Italien, Sverige og Hong Kong har en vision om at blive et globalt førende samarbejdscenter for fødevaresikkerhed.

Læs her hvad Hong Kong Polytechnic University skriver om samarbejdet

Christine Nellemann