Søgeresultat

DTU Fødevareinstituttet
Personer
Publikationer
Projekter
Loading
Udvid søgningen til at omfatte hele DTU
Din søgning gav 24 resultater

Compounds in meat may be carcinogenic

Population studies indicate a possible link between intake of meat and cancer. Meat may contain carcinogens, but it is also an important nutritional source of iron. This is the finding of a study carried out by the National...

29. juni 2016

https://www.food.dtu.dk/english/news/2016/06/compounds-in-meat-may-be-carcinogenic?id=84218721-8c67-45f1-a5d3-5b6a829fd12f

Publications on nutrition and dietary habits

2019 Report:  Potentiel ernæringsmæssig effekt af at spise Nøglehulsmærkede produkter – baseret på Nøglehulskriterier fra 2015 og produkter på markedet i 2017  (pdf - available in Danish only) Memo:  Sikkerheden...

13. august 2019

https://www.food.dtu.dk/english/publications/nutrition

Stoffer i kød kan være kræftfremkaldende

Befolkningsundersøgelser peger på en mulig sammenhæng mellem indtag af kød og udvikling af kræft. Kød kan indeholde kræftfremkaldende stoffer, men er også en vigtig ernæringskilde til jern. Det viser en undersøgelse fra DTU...

29. juni 2016

https://www.food.dtu.dk/nyheder/2016/06/stoffer-i-koed-kan-vaere-kraeftfremkaldende?id=3859ba4f-30c2-47ad-974a-4cadd158e139

Publikationer fra DTU Fødevareinstituttet

2019 Rapport:  Potentiel ernæringsmæssig effekt af at spise Nøglehulsmærkede produkter – baseret på Nøglehulskriterier fra 2015 og produkter på markedet i 2017  (pdf) Rapport:  Pesticide Residues in Food on the Danish...

13. august 2019

https://www.food.dtu.dk/publikationer

Chemical exposure

2019 Report:  Pesticide Residues in Food on the Danish Market – Results from the period 2012-2017  (pdf). A minor error was identified in the version of the report, which was published on 2 May 2019. This version was...

10. maj 2019

https://www.food.dtu.dk/english/publications/chemical-exposure

Publications from the National Food Institute

2019 Report:  Potentiel ernæringsmæssig effekt af at spise Nøglehulsmærkede produkter – baseret på Nøglehulskriterier fra 2015 og produkter på markedet i 2017  (pdf - available in Danish only) Report:  Pesticide Residues...

13. august 2019

https://www.food.dtu.dk/english/publications
Din søgning gav 24 resultater
https://www.food.dtu.dk/resultat?qt=NetmesterSearch&fr=1&sw=Mechanisms%20behind%20cancer%20risks%20associated%20with%20consumption%20of%20red%20and%20processed%20meat
18 AUGUST 2019