Publikationer om rådgivning

Listen omfatter publikationer udgivet som et led i DTU Fødevareinstituttets forskningbaserede rådgivning til nationale og internationale myndigheder.

2019
 

Har vi brug for at spise fisk? – to konkrete spørgsmål

År: 2019

Har vi brug for at spise fisk? – to konkrete spørgsmål

Mejborn, H. & Biltoft-Jensen, A. P., 2019, 5 p.. No. 19/1023123, May 16, 2019.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

 

Forbrugsmønstret af fersk kyllingekød i Danmark

År: 2019

Forbrugsmønstret af fersk kyllingekød i Danmark

Korsgaard, H. B. & Ellis-Iversen, J., 2019, 10 p.. No. 18/13456, Feb 04, 2019.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

 

Høring Sante/10482/2018

År: 2019

Høring Sante/10482/2018

Jensen, B. H., Petersen, A. & Nielsen, E. E., 2019, 7 p.. No. 18/13438, Feb 06, 2019.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

 

Vurdering af videnskabelig artikel om fedtholdig kost

År: 2019

Vurdering af videnskabelig artikel om fedtholdig kost

Mejborn, H. & Biltoft-Jensen, A. P., 2019, 3 p.. No. 18/1531, Nov 22, 2018.

Research output: Contribution to memorandum/expositionMemorandum contribution

2018
 

Vurdering af jodindtag ved en forøgelse af berigelsen af salt fra 13 til 20 μg jod/g salt

År: 2018

Vurdering af jodindtag ved en forøgelse af berigelsen af salt fra 13 til 20 μg jod/g salt

DTU Fødevareinstituttet, 2018, 8 p.. No. 18/01590, Jan 26, 2018.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

 

Risikovurdering af curcumin i kosttilskud

År: 2018

Risikovurdering af curcumin i kosttilskud

DTU Fødevareinstituttet, 2018, 4 p.. No. 18/08344, Jun 21, 2018.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

 

Fodring med tang - evt. problemstillinger mht eksport af kød

År: 2018

Fodring med tang - evt. problemstillinger mht eksport af kød

Hansen, M., 2018, 2 p.. No. 18/09136, Jul 09, 2018.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

 

Anbefalinger for magnesium sammen med calcium og D-vitamin

År: 2018

Anbefalinger for magnesium sammen med calcium og D-vitamin

DTU Fødevareinstituttet, 2018, 4 p.. No. 18/02153, Feb 09, 2018.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

 

Risikovurdering af kosttilskudsprodukt tilsat Garcinia Cambogia

År: 2018

Risikovurdering af kosttilskudsprodukt tilsat Garcinia Cambogia

DTU Fødevareinstituttet, 2018, 3 p.. No. 18/13263, Oct 04, 2018.

Research output: Contribution to memorandum/expositionMemorandum contribution

 

Risikovurdering af fund af terphenyl-isomerer i ørredfoder

År: 2018

Risikovurdering af fund af terphenyl-isomerer i ørredfoder

Nielsen, E. E., 2018, 2 p.. No. 18/04688, Feb 28, 2018.

Research output: Contribution to memorandum/expositionMemorandum contribution

 

Risikovurdering af læskedrik tilsat Magnesium

År: 2018

Risikovurdering af læskedrik tilsat Magnesium

DTU Fødevareinstituttet, 2018, 4 p.. No. 18/13822, Nov 05, 2018.

Research output: Contribution to memorandum/expositionMemorandum contribution

 

Gluten i Svinekød

År: 2018

Gluten i Svinekød

Madsen, C. B., 2018, 1 p.. No. 18/07100, Jun 07, 2018.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

 

Risikovurdering af nyt næringsstof (N-acetylcystein) til kosttilskud

År: 2018

Risikovurdering af nyt næringsstof (N-acetylcystein) til kosttilskud

Poulsen, M., 2018, 2 p.. No. 18/07978, Jun 15, 2018.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

 

Risikovurdering af læskedrik

År: 2018

Risikovurdering af læskedrik

DTU Fødevareinstituttet, 2018, 3 p.. No. 18/11343, Sep 11, 2018.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

 

Risikovurdering af fund af Listeria i kødpålæg

År: 2018

Risikovurdering af fund af Listeria i kødpålæg

Andersen, J. K., 2018, 2 p.. No. 18/14346, Nov 07, 2018.

Research output: Contribution to memorandum/expositionMemorandum contribution

 

Input til høringssvar vedrørende ny opinion for salicylsyre

År: 2018

Input til høringssvar vedrørende ny opinion for salicylsyre

Hass, U., Petersen, M. A. & Christiansen, S., 2018, 3 p.. No. 18/15413, Nov 08, 2018.

Research output: Contribution to memorandum/expositionMemorandum contribution

 

Risikovurdering af mælkebaserede drikkevarer

År: 2018

Risikovurdering af mælkebaserede drikkevarer

DTU Fødevareinstituttet, 2018, 5 p.. No. 18/13142, Oct 02, 2018.

Research output: Contribution to memorandum/expositionMemorandum contribution

 

Risikovurdering af DHA Drops til børn

År: 2018

Risikovurdering af DHA Drops til børn

Poulsen, M., 2018, 2 p.. No. 19/00665, Dec 03, 2018.

Research output: Contribution to memorandum/expositionMemorandum contribution


https://www.food.dtu.dk/raadgivning/kopi-af-raadgivning?fr=26&mr=25&qt=RssQuery&rss=https%3A%2F%2Forbit.dtu.dk%2Fen%2Forganisations%2Fnational-food-institute%2Fpublications%2F%3Ftype%3D%252Fdk%252Fatira%252Fpure%252Fresearchoutput%252Fresearchoutputtypes%252Fcontributiontomemorandum%252Fcontributiontoacademicmemorandum%26type%3D%252Fdk%252Fatira%252Fpure%252Fresearchoutput%252Fresearchoutputtypes%252Fmemorandum%252Facademicmemorandum%26pageSize%3D500%26page%3D0%26format%3Drss
24 FEBRUAR 2020