Publikationer om rådgivning

Listen omfatter publikationer udgivet som et led i DTU Fødevareinstituttets forskningbaserede rådgivning til nationale og internationale myndigheder.

2020
 

Sundhedsmæssig vurdering af migration af melamin fra spisesæt

År: 2020

Sundhedsmæssig vurdering af migration af melamin fra spisesæt

DTU Fødevareinstituttet, 2020, 5 p.. No. 19/1026192, Jun 04, 2019.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

2019
 

Sundhedsmæssig vurdering af fund af ochratoxin A i pistacienødder

År: 2019

Sundhedsmæssig vurdering af fund af ochratoxin A i pistacienødder

DTU Fødevareinstituttet, 2019, 4 p.. No. 19/00066, Jan 03, 2019.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

 

Spørgsmål vedr. fytinsyre

År: 2019

Spørgsmål vedr. fytinsyre

Christensen, L. M., 2019, 2 p.. No. 19/1032188, Aug 27, 2019.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

 

Ministerspørgsmål, Sulfit

År: 2019

Ministerspørgsmål, Sulfit

Madsen, C. B., 2019, 3 p.. No. 19/1025582, Feb 21, 2019.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

 

Høring SANTE/11195/2018 rev. 1

År: 2019

Høring SANTE/11195/2018 rev. 1

Jensen, B. H., Petersen, A. & Nielsen, E. E., 2019, 5 p.. No. 19/1033252, Sep 16, 2019.

Research output: Contribution to memorandum/expositionMemorandum contribution

 

Høring SANTE/10524/2019 rev 1

År: 2019

Høring SANTE/10524/2019 rev 1

Jensen, B. H., Petersen, A. & Nielsen, E. E., 2019, 4 p.. No. 19/1033210, Sep 16, 2019.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

 

Høring SANTE/11242/2019, rev 1

År: 2019

Høring SANTE/11242/2019, rev 1

Jensen, B. H., Petersen, A. & Nielsen, E. E., 2019, 1 p.. No. 19/1033147, Sep 16, 2019.

Research output: Contribution to memorandum/expositionMemorandum contribution

 

Høring SANTE/11822/2019, rev 0

År: 2019

Høring SANTE/11822/2019, rev 0

Jensen, B. H., Petersen, A. & Nielsen, E. E., 2019, 5 p.. No. 19/1033076, Sep 16, 2019.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum


https://www.food.dtu.dk/raadgivning/kopi-af-raadgivning?fr=1&mr=10&qt=RssQuery&rss=https:%2F%2Forbit.dtu.dk%2Fen%2Forganisations%2Fnational-food-institute%2Fpublications%2F%3Ftype%3D%252Fdk%252Fatira%252Fpure%252Fresearchoutput%252Fresearchoutputtypes%252Fcontributiontomemorandum%252Fcontributiontoacademicmemorandum%26type%3D%252Fdk%252Fatira%252Fpure%252Fresearchoutput%252Fresearchoutputtypes%252Fmemorandum%252Facademicmemorandum%26pageSize%3D500%26page%3D0%26format%3Drss
9 APRIL 2020