Henning Høgh Jensen

Henning Høgh Jensen

Afdelingschef

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Forskningsgruppen for Kemisk Fødevareanalyse

Danmarks Tekniske Universitet

Kemitorvet

Bygning 201, rum 228

2800 Kgs. Lyngby

Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Profil
Publikationer
Projekter
Aktiviteter
CV
DTU nyheder
Loading

Profil

Nøgleord Fødevareteknologi | Ulandsteknologi | Værdikædestyring | Design- og innovationsprocesser | bioøkonomi | jord til bord | Innovation | sidestrømme og værdiforøgelse | Forskning og Innovation

Afdeling for Fødevareteknologi er opdelt i en afdelingsledelse med sekretariat og faglige forskningsgrupper. Som afdelingschef varetager jeg den overordnede ledelse og administration af afdelingens aktiviteter i tæt samarbejde med gruppelederne for de faglige forskningsgrupper. Yderligere er jeg ansvarlig for instituttets innovationsaktiviteter.

Mit forsknings-, undervisnings- og rådgivningsområde rækker fra jord til bord og omfatter fødevareteknologi, bioraffinering af plantebaseret materiale, bioøkonomi, udvikling og innovation i højværdi-kæder i ulande, og økologisk jordbrug.

Jeg har en særlig interesse i innovation og virksomhedssamarbejde. Afdelingen har et stort netværk og samarbejde med virksomheder. Som afdelingschef understøtter jeg dette samarbejde i overensstemmelse med universitets og instituttets fire indsatsområder: Forskning, Undervisning, Forskningsbaseret Rådgivning af myndigheder og sektorer, samt Innovation og understøttelse af virksomheder.

https://www.food.dtu.dk/publikationer/afhandlinger/person?id=90274&tab=1
9 DECEMBER 2019