Christian Solem

Christian Solem

Lektor

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Forskningsgruppen for Mikrobiel Bioteknologi og Bioraffinering

Danmarks Tekniske Universitet

Kemitorvet

Bygning 201, rum 220

2800 Kgs. Lyngby

Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Publikationer
Projekter
Kurser
DTU nyheder
Loading

DTU Nyheder

2020
Corynebacterium glutamicum. Foto: www.biology101.org
23 JAN

Bakterier gør sukker fra mælk seks gange så sødt

Forskere på DTU har fundet en måde at omdanne mælkesukker i mejerirestprodukter til en sukkersirup, der er seks gange så sød som mælkesukkeret alene.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi Bakterier og mikroorganismer
2017
Photo: Colourbox.dk
05 JAN

Forbedrede mælkesyrebakterier skal give mere velsmagende oste og gavne miljøet

Mælkesyrebakterier er med til at give en lang række mejeriprodukter den rette smag, konsistens og holdbarhed. Et nyt projekt vil udnytte restprodukter fra mejeriproduktionen til at producere aromastoffer, som kan tilsættes forskellige mejeriprodukter. Innovationsfonden har investeret 5,5 millioner kr. i projektet, der...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Sundhedsfremmende stoffer
https://www.food.dtu.dk/publikationer/afhandlinger/person?id=7370&tab=7
9 APRIL 2020