Timothy John Hobley

Timothy John Hobley

Lektor

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Forskningsgruppen for Mikrobiel Bioteknologi og Bioraffinering

Danmarks Tekniske Universitet

Søltofts Plads

Bygning 222, rum 108

2800 Kgs. Lyngby

Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Profil
Publikationer
Projekter
Aktiviteter
Kurser
CV
DTU nyheder
Loading

DTU Nyheder

2019
27 NOV

Fra idé til produkt – lav dine egne fødevarer

Har du en idé til en innovativ fødevare, du vil prøve at gøre markedsklar? Det får du mulighed for på Ecotrophelia-kurset, som løber af stablen om aftenen i forårssemestret på DTU.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi
17 OKT

Øllens gyldne muligheder for bæredygtighed

DTU Bryghus brygger øl på nye måder til gavn for miljøet og har blandt andet fundet ud af, hvordan man kan springe maltprocessen over ved at tilsætte enzymer og dermed spare C0 2 . Sidestrømmenes næringsprodukter bliver også brugt på nye og rentable måder. Og så kan man endda drikke en øl lavet på den ris, der bliver tilovers, når der rulles...

Fødevarer, fisk og landbrug Enzymer og proteiner Fødevareteknologi Innovation og produktudvikling
10 JUL

Kom til aftenundervisning i entreprenørskab på DTU

Der står entreprenørskab inden for fødevarer på programmet, når DTU som noget nyt lancerer undervisning i aftentimerne i efterårssemesteret 2019.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion
21 MAJ

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Spirende fødevare-entreprenører får på en DTU sommerskole viden og værktøjer til at udvikle en idé og skrive en forretningsplan for en ny fødevarevirksomhed.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion
11 MAR

Bæredygtig øl brygget på overskudsris

Overskudsris bliver til bæredygtig øl takket være forskning fra DTU Fødevareinstituttet.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi
14 FEB

Studerende høster pris for vegansk gør-det-selv-ost

Fire DTU kandidatstuderende har vundet endnu en pris for deres gør-det-selv-produkt, der forvandler kikærtevand til vegansk ost.

Fødevareteknologi Fødevareproduktion Fødevarer, fisk og landbrug
2018
24 JUL

Nytænkning forvandler gulerodsskræller til gulerodsmel

Gulerodsskræller bliver til mel i stedet for gødning takket være en idé udviklet af DTU studerende på et kursus i innovation og tværfaglighed. På kurset underviser bl.a. forskere fra DTU Fødevareinstituttet.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion
2014
30 JUL

Studerende bytter sommerferie for sommerskole i ølbrygning

Mens den varme sommer indbyder til at dase i solen med en kold øl, har 30 studerende indtaget skolebænken i tre uger for i stedet selv at brygge øllen. På DTU Fødeinstituttets sommerkursus i ølbrygning og egenkontrol får de studerende en praktisk indføring i sikker fødevareproduktion med produktion af en god øl som case study.

Fødevareproduktion Fødevareteknologi Fødevarer, fisk og landbrug
02 APR

Ph.d.-forsvar om fremstilling af alternativt brændstof

DTU Fødevareinstituttet inviterer til Johan Alftréns ph.d.-forsvar om metodeudvikling til fremstilling af alternativt brændstof. Forsvaret foregår mandag den 7. april 2014 kl. 13.30.

Bioteknologi og biokemi Bioenergi Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi CO2-udskillelse og CO2-lagring
2012
13 AUG

Øl-sommerskole samler studerende på tværs af fag

33 studerende mødes i tre uger i august på tværfaglig sommerskole om øl og entreprenørskab. De lærer både om gæringsprocesser og får gode tricks til at starte egen virksomhed. Sommerskolen er et samarbejde mellem DTU Fødevareinstituttet og DTU Systembiologi, Københavns Universitet, CBS og Den Skandinaviske Bryggerhøjskole.

Fødevareteknologi
06 JUN

Sommerskole med fokus på øl og entreprenørskab

45 studerende får til august chance for at dyrke deres entreprenørielle evner med udgangspunkt i ølbrygning. DTU Fødevareinstituttet bidrager til sommerskolen med et praktisk kursus i ølbrygning og udvikling af de studerendes evner inden for entreprenørskab. Sommerskolen er et samarbejde mellem DTU, Københavns Universitet og CBS.

Fødevareteknologi
https://www.food.dtu.dk/publikationer/afhandlinger/person?id=5662&tab=7
18 JANUAR 2020