Nyheder

VÆLG INTERVAL
RSS
2015
08 JUL

Fangst af krabber kan gavne Isefjordens fiskebestand

Fangsten af konsumfisk i Isefjorden kan øges betydeligt, hvis en væsentlig del af fjordens overflod af strandkrabber bliver fanget. Krabberne, som gør fiskeriet efter...

Fiskeri og fiskebestande Fødevarer, fisk og landbrug Hav- og dambrug
2014
19 OKT

Tang som biofilter og ingrediens

Muslinger og tang dyrkes i Horsens Fjord som led i et forskningsprojekt, der har fokus på brug af tang som biofilter og ingrediens til konsum og foder. DTU Fødevareinstituttet...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Hav- og dambrug Fødevareproduktion
2013
18 NOV

Ph.d.-forsvar om sårheling i fisk

DTU Fødevareinstituttet inviterer til Jacob Günther Schmidts ph.d.-forsvar om, hvilke konsekvenser skader på opdrætsfisk har for spisekvaliteten, og hvordan sårhelingsprocessen...

Fødevarekvalitet Fisk og skaldyr Hav- og dambrug Fødevarer, fisk og landbrug
03 MAJ

Stolthed og bifald til årsfest på DTU

To guldmedaljer, to nye æresdoktorer, to priser til bedste underviser. Klapsalverne bragede løs over de stolte prismodtagere og gjorde DTU’s traditionelle årsfest til en...

Arbejdsmiljø Hav- og dambrug Trafikmodeller
22 MAR

Biologiske alternativer til medicinering af fisk

Naturligt forekommende kulhydrater hos planter, bakterier og svampe kan bruges som helsefremmende biologiske alternativer og derved reducere brugen af medicin i fiskopdræt...

Fødevarekvalitet Fødevaresikkerhed Fødevarer, fisk og landbrug Fisk og skaldyr Hav- og dambrug
05 MAR

Ph.d.-forsvar om forebyggelse af sygdomme i fiskelarver

DTU Fødevareinstituttet inviterer til Paul D’Alvises ph.d.-forsvar om brug af probiotika til at forebygge sygdom i marine fiskelarver. Forsvaret foregår den 18. marts 2013...

Bioteknologi og biokemi Fødevarer, fisk og landbrug Hav- og dambrug Fisk og skaldyr Produktionsdyr

Abonnér


Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

https://www.food.dtu.dk/nyheder?qt=NewsQuery&at=%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B701BF22C-CFF9-4451-B056-F542398575B2%7D.%7BF2D14D44-AE16-4512-BBDA-49AC46583352%7D&fr=1&lid=09f526da-2c45-4853-b3a2-44d47d96d87c
14 NOVEMBER 2019