Nyheder

VÆLG INTERVAL
RSS
2014
04 SEP

Laks indeholder sundhedsfremmende bioaktive peptider

Biprodukter fra lakseproduktion indeholder bioaktive peptider som blandt andet vil kunne have en positiv effekt på forhøjet blodtryk, type-2 diabetes og oxidativt stress...

Fødevaresikkerhed Sundhedsfremmende stoffer Fødevarer, fisk og landbrug Fisk og skaldyr Enzymer og proteiner Fødevarekvalitet
24 FEB

Ny viden om sårheling i fisk

Når fisk opdrættes under tætte forhold, gør det dem særligt udsatte for at få vævsskader fra for eksempel bid, infektioner eller ved håndtering. Et ph.d.-projekt i DTU...

Fødevarekvalitet Fødevarer, fisk og landbrug Fisk og skaldyr Husdyrsygdomme
2013
18 NOV

Ph.d.-forsvar om sårheling i fisk

DTU Fødevareinstituttet inviterer til Jacob Günther Schmidts ph.d.-forsvar om, hvilke konsekvenser skader på opdrætsfisk har for spisekvaliteten, og hvordan sårhelingsprocessen...

Fødevarekvalitet Fisk og skaldyr Hav- og dambrug Fødevarer, fisk og landbrug
17 APR

Forsyningskæden for fisk kan forbedres

Driften i fiskeforsyningskæden kan forbedres til gavn for både fiskeindustriens konkurrenceevne og for forbrugere, der kan forvente friskere fisk i detailhandlen. Ph.d...

Fødevarekvalitet Fødevarer, fisk og landbrug Fisk og skaldyr Fiskeri og fiskebestande
22 MAR

Biologiske alternativer til medicinering af fisk

Naturligt forekommende kulhydrater hos planter, bakterier og svampe kan bruges som helsefremmende biologiske alternativer og derved reducere brugen af medicin i fiskopdræt...

Fødevarekvalitet Fødevaresikkerhed Fødevarer, fisk og landbrug Fisk og skaldyr Hav- og dambrug

Abonnér


Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

https://www.food.dtu.dk/nyheder?at=%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B701BF22C-CFF9-4451-B056-F542398575B2%7D.%7BEC930859-5A49-48CE-A622-A2D173E4CC8B%7D%7C%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B701BF22C-CFF9-4451-B056-F542398575B2%7D.%7B281A4CAE-F20D-48B7-AF72-76DAA8178F9D%7D&fr=1&lid=09f526da-2c45-4853-b3a2-44d47d96d87c&mr=10&qt=NewsQuery
6 DECEMBER 2019