Nyheder

VÆLG INTERVAL
RSS
2014
09 APR

Bedre metoder til helhedsvurdering af fødevarer

Kvantitative metoder til vurdering af fødevarer og estimering af sygdomsbyrde er væsentlige for at forstå den samlede effekt af skadelige og gavnlige stoffer i fødevarer...

Bakterier og mikroorganismer Ernæring og kostvaner Fødevarekvalitet Fødevaresikkerhed Fødevareproduktion Sundhedsfremmende stoffer Bioteknologi og biokemi
2013
30 JUL

Nyt lys over sundhedsfremmende fedtsyrer

Nye analyser har belyst udfordringen ved at anvende de særlige marine fedtstoffer phospoholipider til berigelse af fødevarer. Ph.d.-projekt fra DTU Fødevareinstituttet...

Ernæring og kostvaner Fødevarekvalitet Sundhedsfremmende stoffer Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion
24 JUL

Bog om berigelse af fødevarer med omega-3

Ny bog af forskere fra DTU Fødevareinstituttet giver overblik over berigelse af fødevarer med omega-3 fedtsyrer, hvor en særlig udfordring er at undgå, at fedtsyrerne harskner...

Fødevarekvalitet Sundhedsfremmende stoffer Fødevarer, fisk og landbrug Ernæring og kostvaner Fødevareproduktion

Abonnér


Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

https://www.food.dtu.dk/nyheder?at=%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B701BF22C-CFF9-4451-B056-F542398575B2%7D.%7BEC930859-5A49-48CE-A622-A2D173E4CC8B%7D%7C%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B701BF22C-CFF9-4451-B056-F542398575B2%7D.%7B049A2898-364E-4876-AAE3-14DBEE38C24B%7D%7C%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B701BF22C-CFF9-4451-B056-F542398575B2%7D.%7B6306F3DE-B7A3-4D31-BAE5-FB8B9DB8C6C7%7D&fr=1&lid=09f526da-2c45-4853-b3a2-44d47d96d87c&mr=10&qt=NewsQuery
18 JANUAR 2020