Startdato
Slutdato
Med et nyt, bærbart apparat kan man detektere salmonella, campylobacter og fugleinfluenza i fjerkræ- og fødevareproduktion på under en time.
Kursister fra hele verden vil bruge en del af deres sommer i Danmark på at lære, hvordan One Health konceptet bruges til at løse problemer, der har betydning...
Med et stigende antal registrerede sygdomstilfælde forårsaget af campylobacter er bakterien stadig den mest almindelige årsag til fødevareoverf...
Kursister fra hele verden kommer til sommer til Danmark for at lære, hvordan One Health konceptet bruges til at løse problemer, der har betydning for sundhed...
TRiMiCri er et nyt sofwareredskab til fastsættelse og evaluering af risikobaserede mikrobiologiske kriterier for campylobacter i kyllingekød. Softwaren er...
Et nyt kit til hurtigere diagnostik kan forbedre mulighederne for hurtigt og effektivt at påvise og opklare fødevarebårne sygdomsudbrud som for eksempel...
DTU Fødevareinstituttet inviterer til Leonardo Victor de Knegts ph.d.-forsvar om andelen af salmonellainfektioner hos mennesker i EU, der stammer fra husdyr. Forsvaret...