Startdato
Slutdato
Med et nyt, bærbart apparat kan man detektere salmonella, campylobacter og fugleinfluenza i fjerkræ- og fødevareproduktion på under en time.
Teknologien åbner for en verden af nye muligheder for design, produktion og distribution af fødevarer. Men hvordan får fødevareindustrien producenter...
Godt implementeret og anvendt hygiejnisk design kan give medicinal- og fødevareindustrien mindre nedetid, vedligeholdelse og rengøring samt resultere i b...
Invester i de rigtige maskiner og det rigtige udstyr. Kom og hør om, hvordan designere, konstruktører, indkøbere og brugere i fødevareindustrien...
Hvordan skal procesudstyr indenfor fødevarer, farma og biotek udformes nu og i fremtiden, så de hygiejniske kvaliteter er i top og lever op til de danske udstyrs...
Få opdateret din basisviden om, hvad medarbejdere med ansvar for processer i fødevareindustrien skal tage hensyn til, når en proceslinje skal bygges...
En plastflaske med kulfilter og et mekanisk filter renser snavset vand, så det kan bruges som drikkevand og blandes med mælkepulver. Det er et eksempel på...
Salt bruges i dag til at konservere mange fiskeprodukter, hvor det hæmmer bakterievæksten og øger holdbarheden. Men vi spiser for meget salt. DTU Fø...
DTU Center for Hygiejnisk design inviterer til teknologisk update om, hvordan man kan nedbringe udgifter til procesudstyr, vedligehold, energi og vand og samtidig forbedre...
Nyt DTU Center for Hygiejnisk Design er klar til at teste og godkende virksomheders udstyr til fødevareproduktion. Et centralt mål er at give fødevareproducenter...
DTU Fødevareinstituttet og Innovationsfabrikken IPU inviterer til åbning af DTU Center for Hygiejnisk Design og reception den 28. november 2013. Centret vil...
Et nyt kit til hurtigere diagnostik kan forbedre mulighederne for hurtigt og effektivt at påvise og opklare fødevarebårne sygdomsudbrud som for eksempel...
Et nyt it-værktøj sikrer, at stor køkkener og kantiner kan fremstille mere velsmagende mad ved skånsom tilberedning – uden at der bliver...