Nyheder

VÆLG INTERVAL
RSS
2018
2014
Photo: National Food Institute, Technical University of Denmark
01 OKT

Workshop om detektion og kvantificering af proteinmodifikationer

Ikke-enzymatiske modifikationer af proteiner påvirker deres funktion og struktur. Sådanne modifikationer i fødevarer har konsekvenser for fødevarens...

Enzymer og proteiner Biologiske systemer Fødevarekvalitet Fødevarer, fisk og landbrug
Photo: Colourbox.com
30 APR

Miljøvenligt brændstof fra spildprodukter i fødevareproduktionen

Oliebaserede brændstoffer og kemikalier bidrager til produktion af drivhusgasser og er en begrænset resurse. Et ph.d.-projekt i DTU Fødevareinstituttet...

Bioteknologi og biokemi Bioenergi Biologiske systemer Energi Klimaændringer Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Enzymer og proteiner CO2-udskillelse og CO2-lagring

Abonnér


Nyt fra DTU Fødevareinstituttet