Startdato
Slutdato
Ved at se på både de positive og negative sundhedsmæssige egenskaber i fødevarer er forbrugere og myndigheder bedre rustet til at forudse sundhedseffekter...
Matematiske modeller fra DTU Fødevareinstituttet er brugt til at udvikle nye fiskeprodukter med mindre salt og mere smag.
Hvis julen har gjort bukselinningen lidt for stram, og et slankemiddel virker fristende i et forsøg på at genvinde figuren, råder forskere fra DTU F...
Hvis man skal beskytte mennesker fra kemikaliers sundhedsskadelige virkning, er det ikke tilstrækkeligt at risikovurdere de kemikalier, vi bliver udsat for i dagligdagen...
Nye matematiske modeller, der forudsiger vækst af listeria og mælkesyrebakterier i forskellige typer af hytteost, kan bruges af producenter ved vurdering produkternes...
Campylobacter er den fødevarebårne bakterie, der bidrager mest til sygdomsbyrden i Danmark. Det viser en undersøgelse fra DTU Fødevareinstituttet...
DTU Fødevareinstituttet inviterer til Nina Bjerre Østergaards ph.d.-forsvar om nye redskaber til risikovurdering og udvikling af mejeriprodukter. Forsvaret...
Det er vanskeligt og dyrt at indsamle den type data, som fødevareproducenter og offentlige myndigheder baserer deres risikovurderinger af fødevarer på...
DTU Fødevareinstituttet inviterer til professor Paw Dalgaards tiltrædelsesforelæsning fredag den 22. november 2013. Paw Dalgaard vil fortælle om...