Startdato
Slutdato
Med et nyt, bærbart apparat kan man detektere salmonella, campylobacter og fugleinfluenza i fjerkræ- og fødevareproduktion på under en time.
DTU skal sammen med andre parter skabe et fælles højteknologisk laboratoriecenter, FOODHAY, der skal udvikle sundere og mere bæredygtige fødevarer...
Teknologien åbner for en verden af nye muligheder for design, produktion og distribution af fødevarer. Men hvordan får fødevareindustrien producenter...
Godt implementeret og anvendt hygiejnisk design kan give medicinal- og fødevareindustrien mindre nedetid, vedligeholdelse og rengøring samt resultere i b...
Invester i de rigtige maskiner og det rigtige udstyr. Kom og hør om, hvordan designere, konstruktører, indkøbere og brugere i fødevareindustrien...
Hvordan skal procesudstyr indenfor fødevarer, farma og biotek udformes nu og i fremtiden, så de hygiejniske kvaliteter er i top og lever op til de danske udstyrs...
Få opdateret din basisviden om, hvad medarbejdere med ansvar for processer i fødevareindustrien skal tage hensyn til, når en proceslinje skal bygges...
En studerende fra DTU Fødevareinstituttet løb med 1. pladsen for udvikling af et apparat, der kan spore melamin i mælkepulver i FOSS Challenge, som...
En plastflaske med kulfilter og et mekanisk filter renser snavset vand, så det kan bruges som drikkevand og blandes med mælkepulver. Det er et eksempel på...
Hygiejnisk design af lokaler og bygninger giver optimale hygiejniske forhold. Men branchen er udfordret af, at rengøring typisk er udliciteret. DTU Center for Hygiejnisk...
Salt bruges i dag til at konservere mange fiskeprodukter, hvor det hæmmer bakterievæksten og øger holdbarheden. Men vi spiser for meget salt. DTU Fø...
DTU Fødevareinstituttet inviterer til seminar om produktion af fremtidens fødevarer med fokus på, hvordan hygiejnisk design, sensorisk kvalitet, nye...
Mange steder i en produktionsproces kan det gå galt med rengøringen. DTU Center for Hygiejnisk Design, som er placeret i DTU Fødevareinstituttet, tester...
DTU Center for Hygiejnisk design inviterer til teknologisk update om, hvordan man kan nedbringe udgifter til procesudstyr, vedligehold, energi og vand og samtidig forbedre...
Kom til temadag på DTU Fødevareinstituttet og hør om prædiktiv mikrobiologi og få konkrete eksempler på, hvordan den kan anvendes...
De sundhedsskadelige phthalater, der blev brugt som blødgørere i for eksempel plastlegetøj og fødevareemballager, bliver måske skiftet...
DTU Fødevareinstituttet tilbyder for første gang en uges erhvervspraktik for folkeskoleelever i uge 9. Praktikken henvender sig til elever, som er interesseret...
Den nye biotekvirksomhed Saxocon tilbyder virksomheder at få direkte adgang til DTU Fødevareinstituttets forskeres højt kvalificerede viden om organiske...
Nyt DTU Center for Hygiejnisk Design er klar til at teste og godkende virksomheders udstyr til fødevareproduktion. Et centralt mål er at give fødevareproducenter...