Startdato
Slutdato
Skoleelever overalt i Danmark vil få mulighed for at dyrke afgrøder som basilikum og salat i en såkaldt GrowBot ved hjælp af en computer i et nyt...
Nordens største universitetsdrevne teknologi-topmøde sætter i oktober 2019 bl.a. fokus på, hvordan blockchain kan øge fødevarers...
DTU Fødevareinstituttet tilbyder for første gang en uges erhvervspraktik for folkeskoleelever i uge 9. Praktikken henvender sig til elever, som er interesseret...
Torsdag den 2. maj 2013 inviterer DTU på besøg på DTU Lyngby Campus. Kom og hør nogle af DTU Fødevareinstituttets fødevarefortæ...
Industri og forbrugere er for alvor begyndt at interessere sig for fødevarer beriget med omega-3 fedtsyrer fra fiskeolie. Det er dog en udfordring, at fedtsyrerne kan harskne...
DTU Fødevareinstituttet inviterer til Henna Lu Fung Siengs ph.d.-forsvar om mulighederne for anvendelse af marine phospholipider til fødevareberigelse. Forsvaret foregår...
Et nyt it-værktøj sikrer, at stor køkkener og kantiner kan fremstille mere velsmagende mad ved skånsom tilberedning – uden at der bliver...
Saft og kraft i lækre måltider bliver kogt ned til matematiske modeller, når forskerne fra DTU Fødevareinstituttet udvikler bedre processer og produkter til fødevareindustrien...