Startdato
Slutdato
Jo mindre nitrit, der bliver tilsat forarbejdede kødprodukter, jo lavere niveauer af potentielt kræftfremkaldende nitrosaminer bliver dannet i produkterne...
DTU Fødevareinstituttet inviterer til professor Egon Bech Hansens tiltrædelsesforelæsning fredag den 31. oktober 2014. Egon Bech Hansen vil tale om baggrund...
Nationalt IngrediensCenter, NIC, skal medvirke til at skabe ny vækst i ingredienser til fødevarer. Bag NIC står en række virksomheder, universiteter...
Et stærkt samarbejde indenfor ingrediensområdet har til formål at styrke området og synliggøre alle de initiativer, der allerede er i gang...
inSPIRe og Innovationsfondens programkomite for sundhed, fødevarer og velfærd inviterer til konference om, hvordan kvalitetsfødevarer kan produceres...
Få grundlæggende viden om hygiejnisk design og udnyt den i fremstillingen af udstyr, til at undgå fejlinvesteringer og sikre optimal rengøring...
TRiMiCri er et nyt sofwareredskab til fastsættelse og evaluering af risikobaserede mikrobiologiske kriterier for campylobacter i kyllingekød. Softwaren er...
Kvantitative metoder til vurdering af fødevarer og estimering af sygdomsbyrde er væsentlige for at forstå den samlede effekt af skadelige og gavnlige...
Bisphenol A, der anvendes i plastemballager og papir, er under stærk mistanke for at have sundhedsskadelige effekter i mennesker. DTU Fødevareinstituttet har...
Kom til seminar på DTU Center for Hygiejnisk Design og hør om nødvendigheden af hygiejnisk design. Afdelingschef Henning Høgh Jensen fra DTU...
Nyt DTU Center for Hygiejnisk Design er klar til at teste og godkende virksomheders udstyr til fødevareproduktion. Et centralt mål er at give fødevareproducenter...
En ny pilotovn er specielt bygget til at efterligne bageprocesserne i bageriindustrien. Ovnen er bygget som del af et ph.d.-projekt i DTU Fødevareinstituttet og...
Forurening i emballager og i emballagers trykfarver kan smitte af på fødevarer. Nyt analysekoncept hjælper trykkerier til at dokumentere, om emballager...
Henning Høgh Jensen er ansat som afdelingschef i DTU Fødevareinstituttets Afdeling for Fødevareindustriel Forskning per 1. oktober 2013. Afdelingen...
Kom til inSPIRes konference om forskningsbaseret innovation i fødevarebranchen og få del i viden og resultater fra forsknings- og innovationsaktiviteter den...
Nye analyser har belyst udfordringen ved at anvende de særlige marine fedtstoffer phospoholipider til berigelse af fødevarer. Ph.d.-projekt fra DTU Fø...
Ny bog af forskere fra DTU Fødevareinstituttet giver overblik over berigelse af fødevarer med omega-3 fedtsyrer, hvor en særlig udfordring er at undg...
På et seminar den 16. april 2013 om værdiløft i frugt- og grøntbranchen vil deltagerne få indsigt i, hvordan de i praksis kan bruge innovation i frugt- grøntbranchen og...