Startdato
Slutdato
Varmebehandling af mælkeproteiner til brug i modermælkserstatning reducerer proteinernes evne til at fremkalde en allergisk reaktion, uden at det ændrer...
En ny version af et gratis værktøj udviklet på DTU kan generere næringsdeklarationer til fødevarer og – som noget nyt – bruges...
To studerende skabte en is lavet af tang, bær og frugter fra Skandinavien og vandt en konkurrence for innovative og bæredygtige fødevarer.
Når forbrugere i dag sætter tænderne i et Ingrid Marie æble, får de cirka lige så meget C-vitamin fra frugten, som deres bedsteforæ...
Nøglehulsmærket har sat gang i produktudvikling, der har resulteret i sundere fødevarer, som ellers ikke ville have set dagens lys. Produkter, der b...
Kantiner og offentlige køkkener kan sandsynligvis reducere deres madspild betydeligt ved at servere færre retter hver dag, men til gengæld variere udbuddet...
Kvantitative metoder til vurdering af fødevarer og estimering af sygdomsbyrde er væsentlige for at forstå den samlede effekt af skadelige og gavnlige...
Nye analyser har belyst udfordringen ved at anvende de særlige marine fedtstoffer phospoholipider til berigelse af fødevarer. Ph.d.-projekt fra DTU Fø...
Ny bog af forskere fra DTU Fødevareinstituttet giver overblik over berigelse af fødevarer med omega-3 fedtsyrer, hvor en særlig udfordring er at undg...
Et nyt it-værktøj sikrer, at stor køkkener og kantiner kan fremstille mere velsmagende mad ved skånsom tilberedning – uden at der bliver...