Nyheder

VÆLG INTERVAL
RSS
2013
27 NOV

Testcenter for hygiejnisk design skal styrke dansk industri

Nyt DTU Center for Hygiejnisk Design er klar til at teste og godkende virksomheders udstyr til fødevareproduktion. Et centralt mål er at give fødevareproducenter en væsentlig...

Fødevareteknologi Fødevarekvalitet Fødevaresikkerhed Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion
06 NOV

Bedre bageprocesser via matematisk modellering

En ny pilotovn er specielt bygget til at efterligne bageprocesserne i bageriindustrien. Ovnen er bygget som del af et ph.d.-projekt i DTU Fødevareinstituttet og giver...

Fødevarekvalitet Fødevareteknologi Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Matematisk modellering
21 OKT

Sikre fødevareemballager af pap og papir

Forurening i emballager og i emballagers trykfarver kan smitte af på fødevarer. Nyt analysekoncept hjælper trykkerier til at dokumentere, om emballager af pap lever op...

Fødevaresikkerhed Fødevarekvalitet Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion
10 OKT

Ny chef for DTU Fødevareinstituttets fødevareindustrielle forskning

Henning Høgh Jensen er ansat som afdelingschef i DTU Fødevareinstituttets Afdeling for Fødevareindustriel Forskning per 1. oktober 2013. Afdelingen har fokus på fødevarekvalitet...

Fødevareteknologi Fødevarekvalitet Fødevareproduktion
02 OKT

Konference om forskningsbaseret innovation i fødevarebranchen

Kom til inSPIRes konference om forskningsbaseret innovation i fødevarebranchen og få del i viden og resultater fra forsknings- og innovationsaktiviteter den 30. oktober...

Fødevareteknologi Fødevarekvalitet Fødevareproduktion
30 JUL

Nyt lys over sundhedsfremmende fedtsyrer

Nye analyser har belyst udfordringen ved at anvende de særlige marine fedtstoffer phospoholipider til berigelse af fødevarer. Ph.d.-projekt fra DTU Fødevareinstituttet...

Ernæring og kostvaner Fødevarekvalitet Sundhedsfremmende stoffer Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion
24 JUL

Bog om berigelse af fødevarer med omega-3

Ny bog af forskere fra DTU Fødevareinstituttet giver overblik over berigelse af fødevarer med omega-3 fedtsyrer, hvor en særlig udfordring er at undgå, at fedtsyrerne harskner...

Fødevarekvalitet Sundhedsfremmende stoffer Fødevarer, fisk og landbrug Ernæring og kostvaner Fødevareproduktion
27 MAR

Invitation til seminar om værdiløft i frugt- og grøntbranchen

På et seminar den 16. april 2013 om værdiløft i frugt- og grøntbranchen vil deltagerne få indsigt i, hvordan de i praksis kan bruge innovation i frugt- grøntbranchen og...

Fødevarekvalitet Fødevareteknologi Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion

Abonnér


Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

https://www.food.dtu.dk/nyheder?approved=09f526da-2c45-4853-b3a2-44d47d96d87c&at=%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B701BF22C-CFF9-4451-B056-F542398575B2%7D.%7BEC930859-5A49-48CE-A622-A2D173E4CC8B%7D%7C%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B701BF22C-CFF9-4451-B056-F542398575B2%7D.%7B049A2898-364E-4876-AAE3-14DBEE38C24B%7D&descending=True&fr=11&mr=10&qt=TaggedItemSearch&sorton=DisplayDate&td=05-12-2019
18 JANUAR 2020