Sygdomsfremkaldende mikroorganismer

VÆLG INTERVAL
RSS
2019
22 OKT

Surmælksprodukt skal mindske kalvediarre og øge dyrevelfærden

Et forskningssamarbejde ledet af DTU vil udvikle et surmælksprodukt, der skal forebygge diarre i kalve. Det kan mindske dødeligheden samt føre til lavere antibiotikaforbrug...

Fødevarer, fisk og landbrug Bakterier og mikroorganismer Produktionsdyr Fødevareproduktion Husdyrsygdomme Sundhed og sygdomme
2016
28 JAN

Lær hvordan One Health bidrager til en sundere verden

Kursister fra hele verden kommer til sommer til Danmark for at lære, hvordan One Health konceptet bruges til at løse problemer, der har betydning for sundhed og velfærd...

Bakterier og mikroorganismer Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed Husdyrsygdomme
2014
28 MAJ

Nyt redskab til vurdering af mikrobiologiske kriterier for campylobacter i kyllinger

TRiMiCri er et nyt sofwareredskab til fastsættelse og evaluering af risikobaserede mikrobiologiske kriterier for campylobacter i kyllingekød. Softwaren er udviklet på...

Bioteknologi og biokemi Bakterier og mikroorganismer Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed Fødevarekvalitet Fødevareproduktion Husdyrsygdomme Sundhedsfremmende stoffer Produktionsdyr
2013
30 MAJ

Hurtigt fund af smittekilde ved sygdomsudbrud

Et nyt kit til hurtigere diagnostik kan forbedre mulighederne for hurtigt og effektivt at påvise og opklare fødevarebårne sygdomsudbrud som for eksempel salmonella. Forskningsprojekt...

Fødevaresikkerhed Bakterier og mikroorganismer Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Fødevareproduktion Husdyrsygdomme
https://www.food.dtu.dk/nyheder/sygdomsfremkaldende-mikroorganismer?at=%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B5430C2D0-4F42-4416-BA6E-B08CBA4247D3%7D.%7B53B72EE0-CA81-4497-9E72-C02BA18BBDC8%7D%7C%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B701BF22C-CFF9-4451-B056-F542398575B2%7D.%7B61BBED36-54C2-4391-84CC-7759E4B3A9BC%7D&fr=1&lid=%7BD746F690-2818-4226-8752-AD4E538936E6%7D&mr=10&qt=NewsQuery
14 DECEMBER 2019