Sundhedsfremmende stoffer

VÆLG INTERVAL
RSS
2013
10 APR

Sunde fiskeolieberigede fødevarer - uden smag af fisk

Industri og forbrugere er for alvor begyndt at interessere sig for fødevarer beriget med omega-3 fedtsyrer fra fiskeolie. Det er dog en udfordring, at fedtsyrerne kan...

Ernæring og kostvaner Fødevarekvalitet Fødevareteknologi Sundhedsfremmende stoffer Fødevarer, fisk og landbrug
20 FEB

Ph.d.-forsvar om fødevareberigelse

DTU Fødevareinstituttet inviterer til Henna Lu Fung Siengs ph.d.-forsvar om mulighederne for anvendelse af marine phospholipider til fødevareberigelse. Forsvaret foregår...

Fødevareteknologi Sundhedsfremmende stoffer Fødevarer, fisk og landbrug Ernæring og kostvaner
https://www.food.dtu.dk/nyheder/sundhedsfremmende-stoffer?approved=%7B6F83A99A-2B2C-41DD-AC04-B232C8C96851%7D&at=%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B701BF22C-CFF9-4451-B056-F542398575B2%7D.%7B6088AC46-E499-4A08-9F8D-1E82E597AF81%7D&descending=True&fr=11&mr=10&qt=TaggedItemSearch&sorton=DisplayDate&td=17-11-2019
5 DECEMBER 2019