Nyt om os

VÆLG INTERVAL
RSS
2019
Mælkesyrebakterier. John Walsh/Science Photo Library/Scanpix
23 OKT

Koden til et godt helbred ligger i tarmen

Bakterier i tarmen har indflydelse på risikoen for at udvikle livsstilssygdomme som type 2-diabetes og hjerte-kar-sygdomme. DTU Fødevareinstituttet forsker...

Bakterier og mikroorganismer Fødevarer, fisk og landbrug Ernæring og kostvaner Sundhed og sygdomme
Photo: Colourbox.com
10 JAN

Dansk model for antibiotikaovervågning inspirerer i Asien

Asiatiske myndigheder har i bestræbelserne på at overvåge og kontrollere mennesker og dyrs antibiotikaforbrug hentet erfaringer fra danske eksperter p...

Fødevarer, fisk og landbrug Bakterier og mikroorganismer Fødevaresikkerhed Sundhed og sygdomme
2018
Tiltrædelsesforelæsning
22 FEB

Invitation til professor Rene Hendriksens tiltrædelsesforelæsning

Kom til tiltrædelsesforelæsning og hør, hvordan helgenomsekventering kan bruges i global overvågning af infektionssygdomme og antibiotikaresistens...

Bakterier og mikroorganismer Gener og genomer Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed Sundhed og sygdomme
Photo: Colourbox.dk
30 JAN

Bliv klogere på hvordan One Health gør verden sundere

Sommerskole i Danmark giver igen kursister fra hele verden mulighed for at lære, hvordan One Health konceptet kan løse problemer, der har betydning for mennesker...

Fødevarer, fisk og landbrug Sundhed og sygdomme Bakterier og mikroorganismer
2016
Image: Liv H. Jørgensen
11 MAJ

Invitation til professor Tine Halds tiltrædelsesforelæsning

DTU Fødevareinstituttet inviterer til professor Tine Halds tiltrædelsesforelæsning fredag den 3. juni 2016. Tine Hald vil tale om baggrund, status og...

Bakterier og mikroorganismer Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed Sundhed og sygdomme
2015
Tiltrædelsesforelæsning
21 DEC

Invitation til professor Tine Rask Lichts tiltrædelsesforelæsning

DTU Fødevareinstituttet inviterer til professor Tine Rask Lichts tiltrædelsesforelæsning fredag den 22. januar 2016. Tine Rask Licht vil tale om baggrund...

Bakterier og mikroorganismer Biologiske systemer Fødevarer, fisk og landbrug Ernæring og kostvaner Sundhed og sygdomme
https://www.food.dtu.dk/nyheder/nyt-om-os?at=%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B5430C2D0-4F42-4416-BA6E-B08CBA4247D3%7D.%7B53B72EE0-CA81-4497-9E72-C02BA18BBDC8%7D%7C%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B6C15ECF8-88D8-4817-8AE1-5FDE8B1B8EEA%7D.%7B6A620FC9-3A86-4342-B6CC-0934B474F18D%7D&fr=1&lid=%7BC7EB7BF3-AFF7-403C-9C74-F6F998FC0049%7D&mr=10&qt=NewsQuery
1 OKTOBER 2020