Nyt fra EFSA

VÆLG INTERVAL
RSS
2016
12 FEB

Stadig flere bliver syge af campylobacter og listeria i EU

Med et stigende antal registrerede sygdomstilfælde forårsaget af campylobacter er bakterien stadig den mest almindelige årsag til fødevareoverførte sygdomme i Europa...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed Husdyrsygdomme Bakterier og mikroorganismer
https://www.food.dtu.dk/nyheder/nyt-fra-efsa?at=%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B5430C2D0-4F42-4416-BA6E-B08CBA4247D3%7D.%7B53B72EE0-CA81-4497-9E72-C02BA18BBDC8%7D%7C%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B701BF22C-CFF9-4451-B056-F542398575B2%7D.%7B61BBED36-54C2-4391-84CC-7759E4B3A9BC%7D&fr=1&lid=%7B6C156E61-1079-456E-A7F6-28B09510A663%7D&mr=10&qt=NewsQuery
7 DECEMBER 2019