Image supplied

EFSA byder velkommen til åbne møder i 2022

tirsdag 17 maj 22
Igen i år slår EFSA dørene op til 11 møder for interesserede observatører, som enten kan overvære møderne i Parma eller via videostream.

Traditionen tro giver den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, igen i år interesserede observatører mulighed for at deltage i de møder, som EFSA’s paneler holder. De åbne panelmøder er led i tiltag, der skal styrke gennemsigtigheden i organisationens arbejde.

I 2022 er ti panelmøder samt et møde i den Videnskabelige Komité planlagt. Observatører kan enten overvære møderne i Parma eller via videostream. Via møderne får observatørerne et indblik i de emner og sager, som EFSA arbejder med.

Både observatører, som er fysisk til stede, og de som deltager online, har mulighed for at stille spørgsmål til panelernes videnskabelige eksperter. Alle observatører skal tilmelde sig møderne inden de deadlines, som EFSA melder ud løbende via organisationens website.

Læs mere

Se en oversigt over de 11 planlagte møder på EFSA’s website. Her er også retningslinjer for deltagelse i de åbne panelmøder.

Kontakt

EFSA Media Relations Office, Press@efsa.europa.eu.