Photo: Colourbox.com

FoodTech Bazar om teknologier til fødevarefremstilling

Fødevareteknologi

Kom til DTU’s første bazar om teknologier til fødevarefremstilling, som DTU Fødevareinstituttet er med til at arrangere. Her kan deltagerne møde mere end 65 udstillere fra forskningsverdenen, virksomheder og erhvervsfremmemiljøer. Bazaren foregår den 30. oktober 2013 i Roskilde.

Formålet med FoodTech Bazaren er at skabe nye samarbejdsrelationer mellem videninstitutioner og virksomheder og virksomheder imellem. Mere end 65 udstillere fra virksomheds- forsknings- og erhvervsfremmemiljøer står klar til at demonstrere udviklingsprojekterer og diskutere muligheder indenfor fagområderne: Procesudstyr og procesoptimering, måleudstyr, ressourceoptimering, kvalitetsstyring og dokumentation, fødevaresikkerhed og hygiejne.

Bazaren er arrangeret i et samarbejde mellem DTU, DTU Fødevareinstituttet, inSPIRe og ErhvervsAkademi Sjælland med støtte af midler fra Region Sjællands Vækstforum.

Der er også sat tid af til, at deltagere i inSPIRes konference kan besøge DTU’s FoodTech Bazar, der ligger tæt på og holdes samme dag.

Læs mere   

Se invitation og flere oplysninger om FoodTech Bazaren på DTUs website. 

Se udstillerliste og program.

Læs mere om inSPIRes konference på www.inspirefood.dk.

Tid

Onsdag den 30. oktober 2013 kl. 10.30-16.00

Sted

ErhvervsAkademi Sjælland
Campus Roskilde
Bygning 6, Multihuset
Bakkesvinget 67
4000 Roskilde

Tilmelding

Tilmelding til arrangementet foregår via www.conferencemanager.dk.