Image supplied

Bliv bedre til at lave risikovurderinger via europæisk program

tirsdag 07 jan 20

Kontakt

Birgitte Helwigh
Specialkonsulent
DTU Fødevareinstituttet
40 21 19 62

Søg inden den 31. januar om at deltage i EFSA’s fellowship-program, som har til formål at styrke fagpersoners evne til at udarbejde robuste og forskningsbaserede risikovurderinger.

Robuste og forskningsbaserede vurderinger af de risici, vi bliver udsat for via vores fødevarer, er afgørende for at fastholde høj fødevaresikkerhed. Den Europæiske Fødevaresikkerheds Autoritet, EFSA, holder i 2020 en ny runde af et fellowship-program, der har til formål at opkvalificere de fagfolk, der udarbejder risikovurderinger.

Fokus er på risikovurderinger i relation til kemiske og mikrobiologiske risici.

EFSA tager imod ansøgninger til den fjerde runde af fellowship-programmet, hvor offentligt ansatte, som er i starten eller midten af deres karriere, får mulighed for i 12 måneder at arbejde et andet sted i Europa og få praktisk erfaring med at udarbejde risikovurderinger. Deltagerne vil i løbet af året også gennemgå fire træningsmoduler i Parma, Wien, Berlin og Athen.

EFSA modtager også ansøgninger fra organisationer, som vil være vært for deltagerne.

Ansøgningsfristen er den 31. januar 2020.

Læs mere

Find mere information om programmet, og hvordan man ansøger om deltagelse på EFSA website

https://www.food.dtu.dk/nyheder/nyhed?id=051419EC-98E3-416A-8E04-3FA9477A0FEA&utm_device=web&utm_source=RelatedNews&utm_campaign=Seminar-om-foedevareoverfoerte-sygdomme-i-Danmark
23 JANUAR 2021