DK: Fiskeolieemulsion. Foto: DTU Fødevareinstituttet | UK: Fish oil emulsion. Photo: National Food Institute.

Online prisoverrækkelse for forskning i fedtstoffers harskning

onsdag 24 feb 21

Kontakt

Charlotte Jacobsen
Professor, forskningsgruppeleder
DTU Fødevareinstituttet
23 27 90 75
Vær med, når professor Charlotte Jacobsen den 4. marts fortæller om og modtager en pris for sin forskning i måder at forhindre, at fedtstoffer i fødevarer og forbrugerprodukter harskner.

Professor Charlotte Jacobsen fra DTU Fødevareinstituttet er modtager af dette års Stephen S. Chang Award som anderkendelse for sin omfattende forskning i måder at forhindre harskning af fedtstoffer i en række fødevarer og forbrugerprodukter. Prisoverrækkelsen finder sted online og er åben for alle. 

I forbindelse med prismodtagelsen vil Charlotte Jacobsen holde et foredrag, som bl.a. har fokus på, hvordan brug af antioxidanter kan bremse harskningsprocessen – særligt når antioxidanterne befinder sig på grænsefladen mellem olie og vand, hvor processen starter.

Læs mere

Find information om prisoverrækkelsen samt link til begivenheden på LinkedIn: Stabilization of omega-3 rich raw materials & foods. Tilmelding er ikke nødvendig.

Prisen har American Oil Chemists’ Society uddelt årligt siden 1993 til et medlem, som har bidraget væsentligt til forskning i lipider – i daglig tale kaldet fedtstoffer.