Photo: Colourbox.dk

Gratis onlinekursus om fødevareinnovation og iværksætteri

torsdag 28 jan 21

Kontakt

Timothy John Hobley
Lektor
DTU Fødevareinstituttet
45 25 27 06

Bliv klogere på innovation og entreprenørskab i den europæiske fødevaresektor ved at tage et gratis e-læringskursus, som DTU og fem andre europæiske universiteter står bag.

Forbrugere, lovgivere og andre interessenter stiller store krav til den europæiske fødevareindustri. De efterspørger bl.a. bæredygtige fødevarer og produkter produceret uden tilsætningsstoffer. Ligesom de vil have vished om, at madforsyningen forbliver i en verden, som er udfordret af klimaændringer og trusler fra pandemier. 

Fødevareindustrien har derfor brug for flere iværksættere, som kan spotte de nye markedsmuligheder, en sådan efterspørgsel åbner op for og som ved, hvordan de skal imødekomme omverdenens krav og ønsker.

Et nyt e-læringskursus fra DTU og fem andre europæiske universiteter sætter netop fokus på innovation og entreprenørskab. Kurset består af fire moduler med i alt 19 lektioner, som bl.a. giver deltagerne en indføring i, hvad iværksætteri er, hvordan forskellige roller i et team bidrager til processen og hvorfor det er så vigtigt at have en fornuftig forretningsplan.

Deltagerne kan tage lektionerne når og i den rækkefølge, der giver bedst mening for dem hver især. Det forventede tidsforbrug er samlet set 6-7 timer. Kurset bliver undervist på engelsk og er relevant for aktører på fødevareområdet: Medarbejdere i virksomheder, entreprenører, start-ups, studerende og undervisere samt interesseorganisationer.

Underviserteamet tæller bl.a. lektor Timothy Hobley fra DTU Fødevareinstituttet, som i årevis har undervist spirende entreprenører i at udvikle en forretningsplan for et innovativt produkt eller teknologi.

Læs mere

Find information om, hvad du kan lære på kurset og find tilmeldingsformularen til kurset på University of Valencias website: Boosting Innovation And Entrepreneurship In The Food Sector. Kurset bliver udbudt af det strategiske Erasmus+ partnerskab, BoostEdu.

Læs mere om DTU Fødevareinstituttets kursus Entrepreneurship in Food and Bio Engineering i nyheden i DTU’s kursusdatabase.