Helhedsvurderinger

VÆLG INTERVAL
RSS
2019
05 NOV

360 grader rundt om fødevarernes effekter

Ved at se på både de positive og negative sundhedsmæssige egenskaber i fødevarer er forbrugere og myndigheder bedre rustet til at forudse sundhedseffekter af enkelte...

Fødevarer, fisk og landbrug Ernæring og kostvaner Fødevaresikkerhed Matematisk modellering Sundhed og sygdomme
2016
30 MAR

Helhedsvurdering: Hvor sundt er det, du spiser?

Det vi spiser påvirker vores helbred, men i hvilket omfang en specifik fødevare er god eller dårlig er ofte svært at afgøre. Der er imidlertid udviklet metoder til videnskabeligt...

Fødevaresikkerhed Fødevarer, fisk og landbrug Ernæring og kostvaner
2015
19 MAJ

En håndfuld nødder dagligt kan fremme din sundhed

Det ville gavne danskernes sundhed at spise 30 gram nødder dagligt. Det viser en helhedsvurdering fra DTU Fødevareinstituttet, der har kigget samlet på de sundhedsmæssige...

Ernæring og kostvaner Fødevaresikkerhed Fødevarer, fisk og landbrug Sundhedsfremmende stoffer
2014
09 APR

Bedre metoder til helhedsvurdering af fødevarer

Kvantitative metoder til vurdering af fødevarer og estimering af sygdomsbyrde er væsentlige for at forstå den samlede effekt af skadelige og gavnlige stoffer i fødevarer...

Bakterier og mikroorganismer Ernæring og kostvaner Fødevarekvalitet Fødevaresikkerhed Fødevareproduktion Sundhedsfremmende stoffer Bioteknologi og biokemi
https://www.food.dtu.dk/nyheder/helhedsvurderinger?at=%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B701BF22C-CFF9-4451-B056-F542398575B2%7D.%7B6306F3DE-B7A3-4D31-BAE5-FB8B9DB8C6C7%7D%7C%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B701BF22C-CFF9-4451-B056-F542398575B2%7D.%7B9B46D53E-9DD2-485C-A46B-C561E95777D3%7D&fr=1&lid=%7BDB4CA4D7-70F6-4B7B-A0DB-A47361A02723%7D&mr=10&qt=NewsQuery
6 DECEMBER 2019