Helhedsvurderinger

VÆLG INTERVAL
RSS
2019
05 NOV

360 grader rundt om fødevarernes effekter

Ved at se på både de positive og negative sundhedsmæssige egenskaber i fødevarer er forbrugere og myndigheder bedre rustet til at forudse sundhedseffekter af enkelte...

Fødevarer, fisk og landbrug Ernæring og kostvaner Fødevaresikkerhed Matematisk modellering Sundhed og sygdomme
https://www.food.dtu.dk/nyheder/helhedsvurderinger?at=%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B701BF22C-CFF9-4451-B056-F542398575B2%7D%7C%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B6AA222C7-E0CB-4AC7-B8B7-6BC91628AEAB%7D.%7BCF0DE65A-D6A8-4FF0-9BD9-C5A0DFB217D8%7D&fr=1&lid=%7BDB4CA4D7-70F6-4B7B-A0DB-A47361A02723%7D&mr=10&qt=NewsQuery
10 DECEMBER 2019