Fødevareteknologi

VÆLG INTERVAL
RSS
2019
29 OKT

Tang og mikroalger på menuen

For at kunne producere nok fødevarer til at brødføde jordens voksende befolkning i fremtiden ser DTU Fødevareinstituttet på det store potentiale i at udnytte havets ressourcer...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Sundhedsfremmende stoffer Biologiske systemer Innovation og produktudvikling
20 MAJ

Genbrug fra kikærter blev til vegansk dessert

En vegansk mousse baseret på kogevand fra kikærter vandt konkurrence om innovative og bæredygtige fødevarer.

Fødevareproduktion Sundhedsfremmende stoffer Innovation og produktudvikling Fødevareteknologi
https://www.food.dtu.dk/nyheder/foedevareteknologi?at=%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B701BF22C-CFF9-4451-B056-F542398575B2%7D.%7B61C4E214-FA23-4513-ACDE-28C51250C3B0%7D%7C%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B5147D467-7314-4336-BBFE-ACAC283011BC%7D.%7B63398E8F-3117-4509-90B9-BFBAC76B83EB%7D&fr=1&lid=%7BE97419AC-3631-4A2B-9BEE-EFDE3F4A4F6E%7D&mr=10&qt=NewsQuery
9 DECEMBER 2019