Fødevareteknologi

VÆLG INTERVAL
RSS
2014
07 AUG

Seminar om produktion af fremtidens fødevarer

DTU Fødevareinstituttet inviterer til seminar om produktion af fremtidens fødevarer med fokus på, hvordan hygiejnisk design, sensorisk kvalitet, nye ingredienser og fermentering...

Fermentering Fødevarekvalitet Fødevaresikkerhed Fødevareteknologi Innovation og produktudvikling Fødevarer, fisk og landbrug
https://www.food.dtu.dk/nyheder/foedevareteknologi?at=%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B5147D467-7314-4336-BBFE-ACAC283011BC%7D.%7B63398E8F-3117-4509-90B9-BFBAC76B83EB%7D%7C%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B701BF22C-CFF9-4451-B056-F542398575B2%7D.%7BEC930859-5A49-48CE-A622-A2D173E4CC8B%7D&fr=1&lid=%7BE97419AC-3631-4A2B-9BEE-EFDE3F4A4F6E%7D&mr=10&qt=NewsQuery
11 DECEMBER 2019