Fødevareteknologi

VÆLG INTERVAL
RSS
2019
29 OKT

Tang og mikroalger på menuen

For at kunne producere nok fødevarer til at brødføde jordens voksende befolkning i fremtiden ser DTU Fødevareinstituttet på det store potentiale i at udnytte havets ressourcer...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Sundhedsfremmende stoffer Biologiske systemer Innovation og produktudvikling
17 OKT

Øllens gyldne muligheder for bæredygtighed

DTU Bryghus brygger øl på nye måder til gavn for miljøet og har blandt andet fundet ud af, hvordan man kan springe maltprocessen over ved at tilsætte enzymer og dermed...

Fødevarer, fisk og landbrug Enzymer og proteiner Fødevareteknologi Innovation og produktudvikling
20 MAJ

Genbrug fra kikærter blev til vegansk dessert

En vegansk mousse baseret på kogevand fra kikærter vandt konkurrence om innovative og bæredygtige fødevarer.

Fødevareproduktion Sundhedsfremmende stoffer Innovation og produktudvikling Fødevareteknologi
2014
07 AUG

Seminar om produktion af fremtidens fødevarer

DTU Fødevareinstituttet inviterer til seminar om produktion af fremtidens fødevarer med fokus på, hvordan hygiejnisk design, sensorisk kvalitet, nye ingredienser og fermentering...

Fermentering Fødevarekvalitet Fødevaresikkerhed Fødevareteknologi Innovation og produktudvikling Fødevarer, fisk og landbrug
https://www.food.dtu.dk/nyheder/foedevareteknologi?at=%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B5147D467-7314-4336-BBFE-ACAC283011BC%7D.%7B63398E8F-3117-4509-90B9-BFBAC76B83EB%7D%7C%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B701BF22C-CFF9-4451-B056-F542398575B2%7D&fr=1&lid=%7BE97419AC-3631-4A2B-9BEE-EFDE3F4A4F6E%7D&mr=10&qt=NewsQuery
9 DECEMBER 2019