Arrangementer

VÆLG INTERVAL
RSS
2019
16 OKT

Se programmet til seminar om antibiotikaforbrug og -resistens

Hvordan skaber brugen af svampebekæmpelsesmidler i landbruget problemer for menneskers sundhed? Og hvordan kan brugen af metagenomics styrke overvågning af resistens...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed Bakterier og mikroorganismer
15 AUG

Sæt kryds i kalenderen til seminar om antibiotikaforbrug og -resistens

Kom og hør om antibiotikaforbrug og -resistens i Danmark, når Statens Serum Institut og DTU Fødevareinstituttet den 15. november 2019 holder årets seminar i anledning...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
07 AUG

Seminar om fødevareoverførte sygdomme i Danmark

Kom til seminar om fødevareoverførte sygdomme den 7. oktober 2019, hvor DTU Fødevareinstituttet offentliggør den årlige rapport om forekomsten af zoonoser - sygdomme...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
24 JUL

Pas på madbakterierne i sommervarmen

50 forbrugere er blevet syge af campylobacter fra dansk kyllingekød. Det reelle antal patienter kan være langt højere. Fødevarestyrelsen opfordrer til at huske køkkenhygiejnen...

Bakterier og mikroorganismer Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
03 JUN

Kom til Åbent Hus 11/6 i DTU Fødevareinstituttet

Se programmet til DTU Fødevareinstituttets Åbent Hus den 11. juni 2019. Instituttet fejrer 60 års jubilæum og inviterer samarbejdspartnere indenfor med mulighed for at...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
06 MAJ

Kom til Åbent Hus i DTU Fødevareinstituttet

DTU Fødevareinstituttet fejrer 60 års jubilæum og inviterer samarbejdspartnere til Åbent Hus den 11. juni 2019 med mulighed for at høre om, se og smage på instituttets...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
21 MAR

Hør om global sygdomsovervågning på WHO-webinar

Hvordan analyser af spildevand kan bruges til at overvåge forekomsten af antibiotikaresistens og smitsomme sygdomme i hele verden, kan du høre mere om på et webinar den...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed Bakterier og mikroorganismer Gener og genomer
31 JAN

Program klar til konference om fuldgenomsekventering

Programmet er nu offentliggjort for en international konference i Paris til marts 2019, der stiller skarpt på, hvordan brugen af fuldgenomsekventering kan øge fødevaresikkerheden...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed Bakterier og mikroorganismer Gener og genomer
2018
20 DEC

Kom til konference om fødevaresikkerhed og fuldgenomsekventering

En international konference i Paris til marts 2019 stiller skarpt på, hvordan brugen af fuldgenomsekventering kan øge fødevaresikkerheden, være med til at forebygge sygdom...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed Bakterier og mikroorganismer Gener og genomer
12 DEC

Medisterpølse formodet smittekilde til salmonellaudbrud

DTU Fødevareinstituttet, Fødevarestyrelsen og Statens Serum Institut efterforsker et større udbrud med salmonella. Nu viser en undersøgelse, at medisterpølse er en formodet...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
https://www.food.dtu.dk/nyheder/arrangementer?at=%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B701BF22C-CFF9-4451-B056-F542398575B2%7D.%7B9B46D53E-9DD2-485C-A46B-C561E95777D3%7D&fr=1&lid=%7B0C96A21D-65EF-4E9C-AAD5-987376DC79E9%7D&mr=10&qt=NewsQuery
15 NOVEMBER 2019