Arrangementer

VÆLG INTERVAL
RSS
2019
02 OKT

Hør om brug af blockchain indenfor fødevarer på topmøde

Nordens største universitetsdrevne teknologi-topmøde sætter i oktober 2019 bl.a. fokus på, hvordan blockchain kan øge fødevarers sporbarhed og forhindre plagiering. Interesserede...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Ernæring og kostvaner
23 JAN

Deltag i seminar om bæredygtige ingredienser

Hør på et seminar den 8. april om DTU’s forskning i fremstilling af bæredygtige ingredienser, som er med til at øge Danmarks styrkeposition på området.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi
2018
24 SEP

Fødevarer i fokus på teknologitopmøde

Nordens største universitetsdrevne teknologi-topmøde vil til oktober 2018 blandt andet stille skarpt på, hvordan brug af teknologi kan gøre fødevareproduktionen mere...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Fødevareproduktion
06 SEP

Krabber forvandlet fra skadedyr til smagfuld suppe

En suppe lavet på invasive krabber har vundet førstepladsen i en innovationskonkurrence på DTU, som DTU Fødevareinstituttet har bidraget til.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi Fisk og skaldyr
25 FEB

Konference kaster lys på mikrobielle ingredienser

Den nyeste viden om mikrobielle ingredienser bliver præsenteret på den første internationale konference om emnet, som løber af stablen i København fra den 2.-4. maj 2018...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi Sundhedsfremmende stoffer
10 JAN

Masterclass om bæredygtighed i fødevareproduktion

Hør professor Peter Ruhdal Jensen fra DTU Fødevareinstituttet holde oplægget ”From Waste to Ressource”, når Danish Food Cluster holder masterclass på DTU den 24. januar...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi
2017
15 NOV

Iværksætteridéer får hjælp til at blive flyveklare

Nitten iværksættere fra hovedstadsområdet er samlet til en bootcamp i DTU Fødevareinstituttet for at få viden og inspiration til at gøre deres idé til en kommerciel succes...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi
26 OKT

Hør om og smag på innovative produkter af tang

Kom til fyraftensmøde på DTU’s Skylab i Lyngby den 9. november og hør, hvordan tang kan være med til at brødføde verdens voksende befolkning. En tangekspert fra DTU Fødevareinstituttet...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi
30 AUG

Debat om teknologi og fødevarer på topmøde

Teknologien åbner for en verden af nye muligheder for design, produktion og distribution af fødevarer. Men hvordan får fødevareindustrien producenter og forbrugere til...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
2015
25 SEP

Videregående kursus i hygiejnisk design

Godt implementeret og anvendt hygiejnisk design kan give medicinal- og fødevareindustrien mindre nedetid, vedligeholdelse og rengøring samt resultere i både besparelser...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed Fødevareteknologi

Kommende arrangementer  Alle

https://www.food.dtu.dk/nyheder/arrangementer?at=%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B701BF22C-CFF9-4451-B056-F542398575B2%7D.%7B6088AC46-E499-4A08-9F8D-1E82E597AF81%7D&fr=1&lid=%7B0C96A21D-65EF-4E9C-AAD5-987376DC79E9%7D&mr=10&qt=NewsQuery
17 NOVEMBER 2019