Foto: DTU Fødevareinstituttet

Ph.d.-forsvar om følelsen af tilfredsstillelse ved indtag af fødevarer

torsdag 12 feb 15
DTU Fødevareinstituttet inviterer til Barbara Vad Andersens ph.d.-forsvar om forbrugeres følelse af tilfredsstillelse ved indtag af fødevarer. Forsvaret foregår fredag den 27. februar 2015 kl. 13.00.

Barbara Vad Andersen fra DTU Fødevareinstituttet har i sit ph.d.-projekt undersøgt hvilke faktorer, der påvirker forbrugeres følelse af tilfredsstillelse ved indtag af fødevarer og derved produceret ny viden om begreberne fødevare-tilfredsstillelse og sensorisk-tilfredsstillelse. En metode til måling af tilfredsstillelse i forbrugerstudier af fødevarer er også udviklet i projektet.

Se invitationen  til Barbara Vad Andersens ph.d.-forsvar af afhandlingen: Sensory factors in food satisfaction. An understanding of the satisfaction term and a measurement of factors involved in sensory- and food satisfaction.

Tid

Fredag den 27. februar 2015, kl. 13.00 – 16.00

Sted

DTU Fødevareinstituttet
Søltofts Plads, bygning 221
Lokale 241/237
2800 Kgs.Lyngby

 
https://www.food.dtu.dk/nyheder/Nyhed?id=%7B9675EA27-A484-488F-ADCD-85B9D5828FDC%7D
9 DECEMBER 2019