Bog om berigelse af fødevarer med omega-3

onsdag 24 jul 13
|

Kontakt

Charlotte Jacobsen
Professor, forskningsgruppeleder
DTU Fødevareinstituttet
23 27 90 75
Ny bog af forskere fra DTU Fødevareinstituttet giver overblik over berigelse af fødevarer med omega-3 fedtsyrer, hvor en særlig udfordring er at undgå, at fedtsyrerne harskner og giver en ubehagelig afsmag i fødevaren.

Omega-3 fedtsyrer kan blandt andet bidrage til at forebygge udvikling af hjerte-karsygdomme, virke blodtrykssænkende og reducere fedtindholdet i blodet. Ny bog gennemgår forskellige kilder til omega-3 fedtsyrer og deres sundhedsværdi samt giver indblik i metoder til at berige fødevarer med omega-3 fedtsyrer fra fiskeolie og andre marine olier.

Bogen henvender sig især til fagpersoner inden for fødevareindustrien, som arbejder med forskning, udvikling og kvalitetssikring, samt til forskere indenfor fødevarelipider, oxidation og funktionelle fødevarer.

Læs mere              

Læs mere om bogen og køb den fra Woodhead Publishings website.

https://www.food.dtu.dk/nyheder/Nyhed?id=%7B95CCE766-FCA4-4030-B902-2183D379AC64%7D
14 JULI 2020